0
  • Coșul este gol!

0
0

Despre noi

Produse unice, solutii inovatoare

Corpurile de iluminat comercializate de www.corpdeiluminat.com se remarca prin design-ul deosebit, diversitatea de modele, dimensiuni si forme care creaza o atmosfera placuta, sofisticata si confortabila. 

14500
Produse disponibile
100%
Clienti multumiti
10 ani
Experinta in acest domeniu

Misiunea noastra

Diversitate de modele

Produsele sunt destinate atat interioarelor moderne, cat si celor clasice sau vintage, aducand un plus de unicitate si eleganta. Avem corpuri de iluminat moderne, candelabre traditionale, corpuri de iluminat economice, becuri led si aparataje.

Livram oriunde in tara

Toate comenzile online se livrează rapid prin serviciul de curierat rapid. Costul transportului este de 25 lei, indiferent de cantitate, comandă și de destinație. Produsele sunt ambalate corespunzător pentru a nu se deteriora în timpul transportului.

Produse unice si de calitate

 Avem produsul potrivit pentru orice casa,vila si , birou, sala de conferinte, biserica, cat si pentru amenajari personalizate si stilizate pentru saloane pentru petreceri, nunti si alte evenimente speciale, restaurante, hoteluri, baruri, centre spa & wellness.


CE SPUN CLIENTII

Maria Taba

“Am făcut recent o achiziție la magazinul dvs. Comanda a fost expediată și livrată la timp. Calitatea este superbă! Prețul este destul de rezonabil. Mi-am informat toți prietenii despre serviciul dvs. excelent și varietatea de opțiuni. Cred că voi fi clientul vostru loial în viitor. Îi doresc magazinului mulți ani de prosperitate.”

Bologa Andrei

“Având o experiența minunata cu acest magazin online, m-am decis să spun "Mulțumesc" întregului personal al acestui magazin. Sunteți nu numai prietenoși, ci oferiți produse foarte bune în termeni cât mai scurți posibil. Într-un cuvânt, sunt absolut mulțumit de achiziția și serviciul meu. Totul a fost perfect!”